Obowiązek Informacyjny

Administratorem danych osobowych Użytkownika udostępnionych za pośrednictwem formularza kontaktowego, czyli podmiotem decydującym o celach i sposobach ich przetwarzania, jest ANDREŁOWICZ TOMASZ „ANDRE-TECH”, Polna 33, 55-300 Komorniki, NIP 9131228292, (dalej jako Administrator).

Podane przez Użytkownika w formularzu kontaktowym dane osobowe są przetwarzane przez Administratora na podstawie zgody wyrażonej przez Użytkownika, w rozumieniu art. 6 ust. 1 lit. a)Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE – zwanego dalej RODO.

Podanie danych osobowych zawartych w formularzu kontaktowym jest dobrowolne. Użytkownik ma prawo do cofnięcia wyrażonej zgody w dowolnym momencie poprzez kontakt z Administratorem biuro@andre-tech.pl, bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do swoich danych osobowych w każdym czasie, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także prawo do przenoszenia danych.

Administrator przetwarza dane osobowe Użytkownika Serwisu w następujących celach:

  1. Komunikacji z Użytkownikiem, w szczególności obsługi reklamacji dotyczących produktów lub usług Administratora;
  2. Przedstawiania Użytkownikowi ofert handlowych drogą elektroniczną;
  3. Przesyłania Użytkownikowi informacji drogą elektroniczną w ramach zapisu na newsletter Administratora;
  4. Umożliwienia Użytkownikowi przesyłania komentarzy lub opinii dotyczących produktów lub usług Administratora.

Administrator może przetwarzać dane osobowe Użytkownika podane w formularzu kontaktowym również w następujących celach:

  1. w celu zawarcia i realizacji ewentualnej umowy pomiędzy Użytkownikiem a Administratorem oraz obsługi Użytkownika jako klienta Administratora zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. b) RODO;
  2. w celu prowadzenia rozliczeń finansowych z Użytkownikiem będącym klientem Administratora tytułem realizacji ewentualnej umowy zawartej między stronami, a także ewentualnego dochodzenia roszczeń od Użytkownika będącego klientem w ramach prawnie uzasadnionego interesu Administratora zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. f) RODO oraz spełnienia obowiązków prawnych Administratora wobec organów podatkowych na podstawie odrębnych przepisów zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. c) RODO;
  3. w celu realizacji działań marketingowych Administratora w ramach prawnie uzasadnionego interesu Administratora w rozumieniu art. 6 ust. 1 lit. f) RODO, a także zgodnie z oświadczeniami woli dotyczącymi komunikacji marketingowej złożonymi wobec Administratora. Zgody udzielone w zakresie komunikacji marketingowej (np. na przesyłanie informacji handlowych drogą elektroniczną lub kontakt telefoniczny w celach marketingu bezpośredniego) mogą być wycofane w dowolnym czasie, bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;
  4. w celu realizacji obowiązków prawnych Administratora wobec Użytkownika określonych w RODO, w rozumieniu art. 6 ust. 1 lit. c) RODO.

Więcej informacji dotyczących powyższych celów przetwarzania danych osobowych Użytkownika znajduje się w Polityce prywatności opublikowanej w Serwisie.

Dane osobowe Użytkownika są lub mogą być przekazywane następującym kategoriom odbiorców:

  1. dostawcom usług reklamowych lub marketingowych;
  2. zewnętrznym firmom sprzedażowym.

Administrator przechowuje dane osobowe przez taki okres, jaki jest konieczny do osiągnięcia określonych celów, tj.:

  • przez okres prowadzenia działalności gospodarczej przez Administratora.

W przypadku jakichkolwiek pytań lub problemów związanych z przetwarzaniem danych osobowych należy kontaktować się z Administratorem pod następującym adresem:
Polna 33 55-300 Komorniki, biuro@andre-tech.pl.

Użytkownik ma prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Wartości ANDRE-TECH

pic

UCZCIWOŚĆ

Uczciwie przedstawiamy naszych klientom całkowite koszty instalacji pomp ciepła czy kolektorów gruntowych. Jasno mówimy, ile kosztują poszczególne elementy instalacji, a ile wykonanie całego systemu.

pic

DOŚWIADCZENIE

Posiadamy ogromne doświadczenie w pomp ciepła i nowoczesnych systemów grzewczych. Nieustannie podnosimy poziom naszej wiedzy specjalistycznej i doszkalamy pracowników.

pic

RZETELNOŚĆ

Śledzimy wszystkie nowości pojawiające się na rynku, znamy wszystkie najnowsze technologie grzewcze.

pic

PROFESJONALIZM

Wychodzimy naprzeciw oczekiwaniom naszych Klientów i rozbudowujemy szeroki wachlarz świadczonych usług.

pic

Pomoc w dotacjach

"Pomożemy Ci uzyskać dofinansowanie na zakup i montaż Twojej wymarzonej pompy ciepła"

Dowiedz się więcej
pic

Zobacz wideo

Zapraszamy do obejrzenia filmów video.

Dowiedz się więcej
pic

ABC ogrzewania

Pompy ciepła są modne! Wielu inwestorów tłumaczy, że inwestuje w pompę dziś, by za kilka lat – gdy ceny paliw będą relatywnie wyższe – cieszyć się niższymi rachunkami.

Dowiedz się więcej

Partnerzy

  • 14
  • muovitech
  • 17
  • 15
  • 1
  • 13
  • 11
  • 6
  • 5
  • 16
  • 19
  • 2
  • 8
  • 18
  • 7
  • 101
  • 9
  • ctc
  • logo-cmyk-poziom